Site Overlay

Glamour Studio Portrett

Har du bilder av deg selv som du elsker?

Tiden går, ingen øyeblikk varer evig som ingen person gjør. Minner forsvinner sakte. En dag, bilder kan være den eneste tingen du har igjen, og de vil bety verden til deg. Fotografi har makt til å ta deg tilbake i tid og hjelpe deg å bringe tilbake minner og følelser.

For Every Women

Du fortjener å ha et vakkert portrett av seg selv!

Konsultasjon

Møte før photoshoot, der vi kan bli kjent med hverandre. Vi skal snakke om hvordan du vil bli fotografert. Jeg vil veilede deg om hvordan du skal forberede deg og hva du skal ha på deg. Her begynner utformingen av portrettøkten din.

Makeover

På dagen av fotosesjonen vil profesjonelt hår og make-up artist ta seg av deg, så du føler deg helt fantastisk. Sørg for at du planlegger en kveld ute den dagen med partneren eller venninnene dine, for du kommer til å se nydelig ut.

Guided photo shoot

Hvis du er redd fordi du ikke vet hvordan du skal posere og ikke liker å være foran kameraet, ikke bekymre deg. Jeg vil veilede deg gjennom hele økten, så det blir en enkel, hyggelig og spennende opplevelse for deg.

Premium redigering

Etter fotografering, vil jeg forhåndsvelge en samling av bilder som jeg vil redigere og skrive ut for å lage vakre portretter for deg.

Avslør portrettsamlingen din

Rund to uker etter photoshoot, møtes vi i studioet mitt. Du vil oppdage samlingen av portrettene dine og kjøpe de du elsker.

Kontakt Meg

Finn ut mer!

Avtal en konsultasjon for å finne ut mer detaljer og booke datoen din.