Site Overlay

Nyfødt- og babyfotografering

En naturlig og dokumentarisk tilnærming til nyfødt- og babyfotografering la meg fange mange av de søte øyeblikkene og forbindelsen mellom dere.

Famile portrett

Under fotograferingen fanger jeg alle varianter og kombinasjoner av bilder: bare en baby, mor med babyen, far med babyen, søsken med baby og ikke minst hele familieportretter. Familieportretter inkluderer både det klassiske veggfotografiet og det med mer kreative tilnærming som bildet vist på nettstedet her.

“En familie som holder sammen er uovervinnelig.” Bjørnstjerne Bjørnson

nyfødt legge i mors hender på svart bakgrunn

Små søte detaljer

Detaljer er viktige. Bittesmå fingre, tær, øyevipper og alle disse små detaljene. De viser hvor liten babyen din er sammenlignet med deg. Veldig artig å se nå og om noen år når han eller hun vokser litt.

Forbindelse

“The best medicine in the world is mother´s hug.”

Og de beste bildene er de som viser kjærligheten og forbindelsen mellom dere. 

Info

Grunnpris for nyfødt- og babyfotografering er 1900 NOK*. I prisen er inkludert konsultasjon før fotoshooten, 2-4 timer fotografering av baby med foreldrene og søsken i studio, og visning time/tilgang til webgalleri. 

 

Digitale bildefiler eller bildeprodukter kjøpes i etterkant. 

 

Tillegg:

Helg +800 NOK

Ytterligere familiemedlem (f.eks. besteforeldre) +500 NOK per person

 

 

* Inkludert fotografering av baby med foreldrene og søsken. Digitale bildefiler og bildeprodukter er ikke inkludert i prisen.

 

 

Nyfødtfotografering hjemme hos dere

 

Fotoshoot med en nyfødt kan også gjøres hjemme hos deg/dere, siden det ikke alltid er lett å reise med den lille. Grunnpris for nyfødtfotografering er 2900 kr. I prisen er inkludert konsultasjon før fotoshooten, 2-4 timer fotografering, og visning time/tilgang til webgalleri. Også 30 km kjøring er inkludert. Kjøring utover det beregner 15 kr per km.

Digitale bildefiler eller bildeprodukter kjøpes i etterkant. 


Pris for digitale bildepakker

Pakke med 4 bilder

Pris: 2500 NOK 

Pakke med 8 bilder

Pris: 4000 NOK

 

Alle bilder fra webgalleri

Pris: 6500 NOK  

Bestilling av bildepakker

En uke etter fotoshoot sender jeg deg tilgang til nettgalleriet hvor du kan se alle de beste bildene som ble tatt. Bildene er ikke redigert enda. Jeg redigerer kun de du velger å kjøpe og etter betaling er fullført. Det tar opp til 14 dager fra bestillingsdatoen å få ferdige bilder.

 

Jeg gjør oppmerksom på at jeg ikke leverer ut uredigerte filer, da dette er uferdige bilder.